به گزارش ایسنا، باستانشناسانی که در مصر مشغول جستوجو بودند، به اکتشاف شگفتآوری شامل بناهای باستانی، تابوتهای حاوی اسکلت، جواهرات، ظروف سفالین و آینههای مسی دست یافتند که اطلاعات بیشتری درباره تمدن باستانی ارائه میدهد که زمانی در این منطقه شکوفا شده بود.
انتهای پیام
منبع
علاوه بر این، باستانشناسان مجموعه متنوعی از ظروف سفالین، مُهرههای آبی و سیاه و دو آینه مسی کشف کردند که اطلاعات درباره سنتهای مراسم خاکسپاری و لوازم شخصی مردم باستان را افزایش میدهد.
باستانشناسان در بخش شمالی این محوطه باستانشناسی بقایای بنایی شامل چند اتاق، انبار و آتشگاه را کشف کردند.
گروهی از باستانشناسان با کاوش در مصر به گنجینهای از آثار تاریخی، از جمله تابوت پرنقش و نگار یک زن و جواهرات دست یافتند.
در بخش جنوبی این محوطه نیز گورهای متعددی کشف شده که در برخی از آنها بقایای تابوتهای چوبی، استخوان و اشیاء مخصوص خاکسپاری قرار داشت. در این بین گور یک زن کشف شد که درون آن تابوت پرنقش و نگار و یک نقاب قرار داشت.
دکتر «مصطفی وزیری» ـ دبیرکل شورای عالی آثار باستانی مصر ـ از کشف این آثار تاریخی در محوطه باستانشناسی «مِیر» خبر داد. «مِیر» در دوران «پادشاهی کهن» تا «پادشاهی میانه» (۲۳۰۰ تا ۱۸۰۰ پیش از میلاد) به عنوان گورستانی برای مقامهای عالیرتبه، فرماندارها و کاهنان شهر باستانی «قوصیه» مورد استفاده قرار میگرفت. در این گورستان مقبرههایی وجود دارند که کاملا از جنس سنگ ساخته شدهاند.