کشف هزاران سر قوچ مومیایی‌شده

«ابیدوس»‌ در حقیقت برای نخستین اعضای سلطنتی مصر باستان به عنوان یک گورستان و همچنین یک مکان مقدس برای پرستش «ازیریس»، ایزد مصر باستان مورد استفاده قرار می‌گرفت.

کشف هزاران سر قوچ مومیایی‌شده

اکتشافات اخیر در نتیجه کاوش‌های باستان‌شناسان موسسه مطالعات مصر باستان دانشگاه نیویورک صورت گرفت.

بر اساس بیانیه‌ای که از سوی وزارت آثار باستانی و گردشگری مصر منتشر شده است،‌ در این معبد علاوه بر سرهای مومیایی‌شده قوچ، چندین سر مومیایی‌شده میش، سگ،‌ بز،‌ گاو،‌ غزال و میمون نیز کشف شده است. کشف این مومیایی‌ها که گمان می‌رود به عنوان پیشکش ارائه شده باشند نشان دهنده تداوم محبوبیت «رامسس دوم»‌ در این مکان حدود ۱,۰۰۰  سال پس از مرگش است.

انتهای پیام



منبع

کشف هزاران سر قوچ مومیایی‌شده

این گروه از باستان‌شناسان علاوه بر بقایای مومیایی‌شده حیوانات، بنای مجلل بزرگی را نیز کشف کردند که ضخامت دیوارهای آن به حدود ۵ متر و قدمت آن به دودمان ششم «پادشاهی کهن‌»‌ می‌رسد. کاوش‌گران در این مکان همچنین مجسمه و لباس و کشف چرم کشف کردند.

دست کم ۲۰۰۰ مومیایی سر قوچ در یکی از معبدهای باستانی مصر کشف شد.

«ابیدوس»‌ که در «سوهاج» شهری در فاصله ۴۳۵ کیلومتری قاهره واقع شده است، یکی از مهم‌ترین و در عین‌ حال کم‌بازدیدترین محوطه‌های باستان‌شناسی مصر محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، مقامات مصر از کشف دستکم ۲۰۰۰ سر مومیایی‌شده قوچ متعلق به دوران «بطلمیوسی» به همراه یک بنای مجلل متعلق به دوران «پادشاهی کهن»‌ مصر در معبد «رامسس دوم»‌ واقع در شهر باستانی «ابیدوس» خبر دادند.