کتابخانه دیجیتال تخت فولاد راه اندازی شد
انتشار: تیر 01، 1402
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

کتابخانه دیجیتال تخت فولاد راه اندازی شد

او با بیان اینکه مقالات فارسی و بین المللی و مجلات علمی و معتبر و نشریات پژوهشی و ۶۰۰ تصویر و ۸۰۰ فایل چندرسانه ای از محتوای کتابخانه دیجیتال تخت فولاد است، به روند آماده سازی محتوای کتابخانه اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه از سال ۱۳۹۹ شروع شد و طی ۳ سال به بهره برداری رسید و علاقه مندان برای دسترسی به منابع کتابخانه دیجیتال می توانند از طریق لینک\xa0dl.takhtefoulad.ir اقدام کنند.

ایسنا/اصفهان مسئول پژوهش و اطلاعات مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد از طراحی و راه اندازی کتابخانه دیجیتال دومین آرمستان بزرگ جهان تشیع خبر داد.

خلیلیان کتابخانه دیجیتال را بستری مهم و تأثیرگذار برای شبکه سازی پژوهشی و تحقیقاتیِ حوزه تخت فولاد برشمرد و بیان کرد: اسناد و مدارک بی نظیر و کم نظیر، پژوهش ها و تحقیقات کتاب، مقالات، منابع چندرسانه ای اعم از فیلم، تیزرها، سخنرانی ها، مصاحبه ها، تاریخ شفاهی، فایل های صوتی در کتابخانه وجود دارد.

مسئول پژوهش و اطلاعات مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد از طراحی و راه اندازی کتابخانه دیجیتال این مجموعه به مطالب بارگذاری شده در کتابخانه دیجیتال اشاره کرد و افزود: پیشینه تاریخی و تمدنی و هنری نقشه های جغرافیایی، آرشیو تصویری و بصری، تکایا و آرامگاه ها، شناسنامه کامل تکیه شامل عنوان کامل تکیه، موقعیت جغرافیایی، نقشه، پلان، مشاهیر و شخصیت ها، جلوه های هنر و معماری، سنگ قبور، سنگ نوشته ها، آلبوم تصاویر، داستان ها و حکایات، اسناد و مدارک، فهرست متوفیان تکیه و همچنین هنر و معماری، مشاهیر و شخصیت ها، بروشورها، پوسترها و بخشی از مقالات یک دانشنامه و همایش ها و بخش هایی از کتاب ها و دست نویس ها ازجمله محتواهای بارگذاری شده در این کتابخانه موجود است.

او کتابخانه دیجیتال را درگاهی جامع و چندرسانه ای برشمرد و ادامه داد: این کتابخانه شامل منابع اطلاعاتی در ۵۰۰۰ فایل و در قالب ۲۰۰۰ رکورد با قابلیت مطالعه آنلاین، جستجو، شنیدن و تماشای فیلم های مستند تخت فولاد است.


انتهای پیام



منبع خلیلیان تصریح کرد: کتابخانه دیجیتال در ۶ بخش شامل تخت فولادشناسی، کتب فارسی، مقالات فارسی، عکس ها و کتب مصور، بخش نسخ خطی دیجیتال، اسناد و مدارک سازمانی و معرفی شهدا طراحی شده است.

حمید خلیلیان به ایسنا گفت: در راستای تسهیل دسترسی به منابع کتابخانه ای و مطالعاتی و همچنین اسناد و محتوای دیجیتال، سامانه ای با عنوان کتابخانه دیجیتال طراحی و به عنوان بستری به منظور بارگذاریِ محتوا آماده شد.