جلالی با بیان اینکه پولپاشیهای اندک یا بیبرنامه رونقی در صنایع دستی ایجاد نمیکند و هنرمندان به جای استقلال، بدهکار بانکی میشوند، افزود: در این زمینه حمایت از هنرمندان و اختصاص تسهیلات کلان مبتنی بر افزایش بازدهی در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام
منبع
معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ادامه داد: برای رونق تولیدات صنایعدستی هنرمندان لرستان، به مسوولان استانی تفویض کامل شده و اعتبارات تبصره ۱۶ و ۱۸ اختصاص داده شده که میطلبد مسئولان استان در شورای برنامهریزی نقشآفرینی کنند.
معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اظهار کرد: حمایت مقطعی و تسهیلات خرد و اندک هیچ کمکی به هنرمندان صنایعدستی نمیکند و تسهیلات بدون برنامه نیز برای هنرمند بیفایده است.
مریم جلالی در پایان گفت: درباره تخصیص اعتبارات، استانهای محروم ردیف اعتبار ویژهای دارند و انتظار ما از استانها این است که فقط به بخش دولتی اکتفا نکنند و برای رونق محصولات صنایعدستی جذب سرمایهگذار، بخش خصوصی را در اولویتهای خود قرار دهند.
معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، رونق تولیدات صنایعدستی را شرط حمایت از هنرمندان این صنعت عنوان کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از ادارهکل روابطعمومی و اطلاعرسانی، مریم جلالی امروز دوشنبه ـ ۱۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ ـ در بازدید از غرفه لرستان در نمایشگاه بینالمللی توانمندیهای صادراتی تهران گفت: هنرمند، کارآفرین است و حمایت از این قشر بهمعنای مستمریبگیری نیست بلکه بهمعنای توسعه کارگاههای صنایعدستی و رونق تولید در این هنرصنعت است.
او بیان کرد: حمایت از هنرمندان صنایعدستی باید موجب رونق کسبوکار در کارگاهها شود و شخص هنرمند با استقلال مالی بتواند افرادی را بیمه کند و حمایت در راستای توسعه این هنر انجام شود.