معاون وزارت میراث فرهنگی: نگاه دولت سیزدهم به تعامل با همسایگان راهبردی است

وی اظهار داشت: ایران اهتمام جدی برای تعامل با پاکستان برای ترویج گردشگری دارد و ما معتقدیم تأثیرات مثبتی نیز بر فعالیت اقتصادی و تجاری دو کشور خواهد داشت. 

به گزارش ایرنا، یکسال از سپردن سکان اداره کشور به دولت سیزدهم می‌گذرد. در دولت سیزدهم سیاست خارجی بر محور توسعه و تقویت روابط با کشورهای همسایه در اولویت قرار گرفت و به تبع آن توسعه گردشگری با این کشورها و شریکان راهبردی دستور کار وزارت میراث فرهنگی قرار گرفت. در یک سال گذشته در سفرهای خارجی رئیس جمهوری و وزیر میراث فرهنگی ۱۱ تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسید.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، «علی اصغر شالبافیان» که به همراه هیاتی از مدیران شرکت های گردشگری اکنون در کراچی پاکستان بسر می برد طی گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: یکی از حوزه های دارای اولویت دولت سیزدهم گردشگری است و این بخش در سند تحول دولت نیز تدوین شده و به موجب آن به کشورهای همسایه و شرکای راهبردی ایران توجه ویژه ای شده است. 

اعضای هیات کشورمان امروز (سه‌شنبه) با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح بنیانگذار فقید پاکستان معروف به قائداعظم به رهبر استقلال این کشور ادای احترام کردند.



منبع

وی افزود: در برنامه‌ای که در پاکستان در پی امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های گردشگری در نشست اخیر کمیسیون مشترک اقتصادی داشتیم، میزبان فعالان گردشگری ایالت سند پاکستان بودیم و طی آن ظرفیت‌های گردشگری ایران در حوزه‌ها و شهرهای مختلف به طرف‌های پاکستانی معرفی شد و ارتباطات میان بخش‌های دو کشور برقرار شده است.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گفت: طرف پاکستانی برای تقویت مراودات گردشگری می‌بایست زیرساخت‌هایی را فراهم کند و مشابه رویداد فعلی در کراچی‌ نیاز است که همکاران پاکستانی چنین برنامه‌ای نیز در ایران برگزار نمایند. 

وی افزود: تماس با مردم یک ویژگی خاص حوزه گردشگری است و این صنعت همچنین ابزاری موثر برای ترویج دیپلماسی عمومی و نزدیک تر شدن ارتباطات میان دو کشور ایران و پاکستان است. 

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی کشورمان اظهار داشت: دولت سیزدهم نگاه راهبردی به همکاری با همسایگان برای تقویت صنعت گردشگری دارد که جزو اولویت‌های اعلامی از جانب رئیس جمهور محترم است که در سند تحول دولت منعکس شده است. 

شالبافیان گفت: امیدواریم با تقویت زیرساخت‌ها و ارتباطات حمل و نقل دو کشور، رفع موانع ورود گردشگران پاکستانی در مرزهای زمینی و همچنین معرفی و تبلیغات هرچه بهتر پتانسیل‌های ایران در پاکستان بتوانیم از بازار این کشور بهره‌برداری خوبی داشته باشیم. 

هیات ایرانی متشکل از شماری از مدیران شرکت‌های جهانگردی کشورمان به ریاست معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که به شهر کراچی سفر کرده است، روز گذشته در دومین کنفرانس “ایرانِ جذاب” حضور یافت. 

هفته گذشته نیز در جریان بیست و یکمین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و پاکستان چهار یادداشت تفاهم همکاری از جمله گسترش همکاری‌های گردشگری و ارتباطات میان ۲ کشور همسایه امضا شد.