منصورزاده بیان کرد: در طول این چند ماه نشستهایی با حضور چهرههای ماندگار حوزه میراثفرهنگی و مسئولان این وزارتخانه برگزار شد که در آنها حضور داشتم و موضوع مرکز آموزش عالی میراثفرهنگی و دانشگاه استاد فرشچیان را مطرح کردم. آقای ضرغامی (وزیر میراث فرهنگی) قول دادند پیگیریهایی انجام شود. نشست خوب بود و برخوردهای خوب و امیدبخشی هم اتفاق افتاد که امیدوارم ماحصل این گفتوگوها را به زودی ببینیم.
مرکز آموزش عالی میراثفرهنگی احیا شود/ ضرغامی قول پیگیری داد
قول ضرغامی برای پیگیری دانشگاه استاد فرشچیان
وی ادامه داد: در گذشته برنامههایی برای آموزش میراثفرهنگی وجود داشت که امیدوارم این برنامه های آموزشی در دوره جدید با جدیت بیشتری پیگیری شود.
به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایرنا، توسعه برنامههای آموزشی به ویژه در حوزه میراثفرهنگی ضرورتی انکارناپذیر است، مرکز آموزش عالی میراثفرهنگی که فعالیتش از چند سال پیش متوقف شده است در رشتههای هنرهای سنتی، موزهداری، مردمشناسی، باستانشناسی، مرمت آثار تاریخی، مرمت بناهای تاریخی، راهنمای موزهها و محوطههای تاریخی تا کنون بیش از ۲۰۰۰ فارغالتحصیل داشته است، مرکزی که روزگاری به گواهی یونسکو تنها مرکز آموزش میراثفرهنگی در سطح منطقه بوده و توانسته ساختار آموزش عالی کشور در حوزه میراثفرهنگی را پیریزی و الگوسازی کند، اما امروز …
یوسف منصورزاده از پیشکسوتان عرصه میراثفرهنگی دارای مدرک دکتری موزه شناسی از دانشگاه دهلینو معتقد است که دولت سیزدهم که برنامههایی در زمینه تقویت جایگاه آموزش در حوزه میراثفرهنگی ارائه کرده باید برای انتقال تجربیات نسلهای گذشته به نسل جدید هم سرمایهگذاری بیشتری انجام دهد.
تعامل با پیشکسوتان میراثفرهنگی امیدبخش است
پیشکسوتان عرصه میراث فرهنگی تاکید کرد: دولت سیزدهم برنامههایی در این زمینه ارائه کرد که امیدوارم به زودی نتایج آن را ببینیم. یکی از اقدامات مهمی که قرار بود اتفاق بیافتد، این بود که قرار بود مرکز آموزشی میراثفرهنگی هم احیا شود که نمیدانم در حال حاضر چه مرحلهای را میگذراند.
منصورزاده افزود: در حوزه آموزش میتوانیم برای انتقال تجربیات نسلهای گذشته به نسل جدید، سرمایهگذاری کنیم. باید نهادهای آموزشی در حوزه میراث فرهنگی را تقویت کنیم و به این موضوع بسیار جدی فکر کنیم.
منصورزاده در گفتوگو با خبرنگار میراثفرهنگی ایرنا درباره راههای تقویت پیوند بین نسلی در حوزه میراثفرهنگی و گفتمان دولت سیزدهم در این حوزه اظهار داشت: در عرصه میراثفرهنگی باید سیاستهای آموزشی را مدنظر قرار داد. باید ببینیم در دولت سیزدهم در حوزه آموزش در زمینه میراثفرهنگی چه اقداماتی صورت گرفته است و آیا افق روشنی برای آن ترسیم شده است؟