نویسنده: تیم تحریریه مناطق گردشگری
انتهای پیام/
آقای رضا صالحی امیری روز شنبه 24 شهریورماه در مراسم افتتاحیه 90مین سالگرد تنکاپون با اشاره به اینکه هویت این شهر مردم و جوانان و مردمان فرهیخته آن است، گفت: این شهر و این سرزمین می تواند باشد. الگویی برای توسعه کشور است و این مراسم سالگرد 90 به همین منظور برگزار شد و باید از شهردار تنکابن به خاطر خلاقیت و توانایی او در نشان دادن آن سوی تنکابن قدردانی کرد.
وی جاذبه را لازمه توسعه صنعت گردشگری و بستری برای معرفی تمدن این مرزها و مناظر طبیعی دانست و گفت: گردشگری گواه بر قدرت نرم جهان است و کاوش ها، آثار تاریخی، مشاهیر و شاعران از عوامل هستند. از جاذبه از این مرزها و مناظر.
وزیر گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی تصریح کرد: برای جلوگیری از ایران هراسی از رسانه های متخاصم باید این جاذبه را به جهانیان نشان دهیم و بگوییم ایران امن است و مردم ما حافظ امنیت هستند.
صالحی امیری از ثبت 35 هزار اثر تاریخی، فرهنگی و میراثی در کشور خبر داد و یادآور شد: هر کجا این سرزمین کاوش شود، قطعه ای از تاریخ کهن نمایان می شود.
وی با تاکید بر اینکه ایمان به سرمایه گذاری رویکرد جدید اداری وزارت میراث فرهنگی است، افزود: دولت به تنهایی قادر است حداقل 20 درصد نیازهای زیرساختی در حوزه گردشگری را برطرف کند، بنابراین باید ظرفیت بخش خصوصی نیز فراهم شود. برای پوشش این بخش استفاده می شود.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه شهرداری ها ارکان تحول و توسعه گردشگری هستند، خاطرنشان کرد: سال آینده باید همایش بزرگ سرمایه گذاری در این مکان برگزار شود و از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و سایر کشورها دعوت به عمل آورد. همسایه ها و دعوت از آنها برای تشویق سرمایه گذاری.
صالحی امیری با بیان اینکه پس از گرانش، زیرساخت ها برای شکل گیری گردشگری ضروری است، ادامه داد: گردشگری دریایی به عنوان یکی از مهم ترین شاخه های گردشگری در ابتدای حرکت خود است و دنیا از این گردشگری بهره زیادی برده است. صنعت
وی از تعهد ساخت سالانه یکصد هتل بر اساس برنامه هفتم توسعه کشور خبر داد و گفت: تعداد کارگران حوزه گردشگری را از 500 هزار نفر به یک میلیون نفر خواهیم رساند.
وزیر گردشگری، صنایع سنتی و میراث فرهنگی همچنین از تعهد وزارت میراث فرهنگی برای افزایش سرمایه گذاری گردشگری از 224 میلیون یورو به 500 میلیون یورو خبر داد.
صالحی امیری با بیان اینکه مازندران منبع فوق العاده صنایع دستی است، تاکید کرد: در حال حاضر مسیر صادرات صنایع دستی باز شده و همه می توانند با کمترین هزینه به چرخه صادرات بپیوندند و این مستلزم استقرار و سرمایه گذاری است.
در ادامه یوسف نوری استاندار مازندران با بیان اینکه گردشگری مازندران نیازمند اقدامات اساسی و قابل توجه در حوزه گردشگری است، گفت: راه های این استان علاوه بر استفاده برای حمل و نقل باید به یک جاذبه تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه تدوین سند دریایی و سند جامع گردشگری این استان به زودی به اتمام می رسد و در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد، افزود: مازندران قله تولید گردشگری و امنیت غذایی است و در بین 12 محصول رتبه اول را دارد.
وی تصریح کرد: هم اکنون برنامه جامع گردشگری و برنامه توسعه دریایی در حال تهیه است و این بسته ها در حال استخراج برای ارائه به بخش غیردولتی است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شهرداری تنکابن به بهانه نودمین سالگرد تاسیس شهرداری از بیست و چهارم تا سی و یکم شهریورماه هفته فرهنگی را با عنوان مراسم سالگرد 90 آغاز کرد.
ایسنا/مازندران وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع سنتی با اشاره به اینکه پس از جذابیت باید زیرساخت های لازم برای ایجاد گردشگری وجود داشته باشد، گفت: گردشگری دریایی به عنوان یکی از مهم ترین شاخه های گردشگری در آغاز حرکت خود است. و جهان از آن بهره فراوان برده است. بسیاری از این صنعت گردشگری.