مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با اشاره به نمایش ۵۰ دست لباس متعلق به ادوار گذشته گیلان، عنوان کرد: این نمایشگاه نسبت به سایر نمایشگاه های مد و لباس استان و کشور بسیار متفاوت است، زیرا تنها به لباس های محلی و روستایی نپرداخته و البسه زنان شهری را به نمایش گذاشته است که در مدرسه و دانشگاه و بازار و میهمانی و... مورد استفاده قرار می گرفتند.
فخرالسادات هاشمی راد، مسئول نمایشگاه پوشش زنان گیلانی در سه دهه گذشته نیز، با اشاره به سابقه ۳۵ ساله خود در حوزه طراحی و دوخت لباس، اظهار کرد: ۲۲ سال سابقه آموزش خیاطی دارم و بیش از هزار هنرجو را تربیت کرده ام.
این طراح و خیاط، لباس های امروزی را بدون هویت و شناسنامه دانست و خاطرنشان کرد: نسل های گذشته ما در عین اینکه شیک پوش و زیباپوش بودند، پوشش را نیز رعایت می کردند که ناشی از فرهنگ و سنت آنان بود.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه پوشش زنان گیلانی در سه دهه اخیر از ۲۱ لغایت ۲۴ تیرماه برپاست و علاقه مندان می توانند از ساعت ۹ صبح الی ۱۸ عصر از این نمایشگاه بازدید به عمل آورند.
ولی جهانی امروز در حاشیه افتتاح نمایشگاه مدرن - نوستالژی پوشش زنان گیلانی در سه دهه گذشته که همزمان با هفته عفاف و حجاب تحت عنوان «پای خانواده ایستاده ایم» در موزه باستان شناسی رشت برگزار شد، با بیان اینکه رویکرد اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان حمایت از نمایشگاه ها و جشنواره های حوزه میراث معنوی است، اظهار کرد: این اداره کل در سال جاری بیشترین نمایشگاه و جشنواره فرهنگی را در سطح کشور برگزار کرده است.
وی با اشاره به صدور ۵۶ مجوز فعالیت در حوزه صنایع دستی و تولید البسه محلی، تصریح کرد: امروز وظیفه داریم فرهنگ و سنت گذشته را پاس بداریم و از آن حفاظت کنیم و لذا آمادگی داریم این نمایشگاه به صورت ملی در موزه ایران باستان برگزار شود.