فسیل‌های ۲۰ میلیون ساله شیرین‌سو جاذبه‌ گردشگری بی‌نظیر

انتهای پیام



منبع

غلامی با بیان اینکه شیرین‌سو در حوزه گردشگری ضعف دارد اما ظرفیت خوبی در این زمینه دارد، اضافه کرد: سنگ‌واره‌ این فسیل ۱۱۰ در ۸۰ سانتی‌متر است و یکی از فسیل‌ها دارای ۱۶ مهره ستون فقرات و ۲۰ دنده و دیگری ۲۰ عدد مهره ستون فقرات و ۱۲ عدد دنده قابل شمارش است.

غلامی با بیان اینکه در صورت وجود موزه فسیل‌ در استان شاید بتوان این فسیل‌ها را نیز به آنجا منتقل کرد، گفت: فسیل‌های ۲۰ میلیون ساله شیرین‌سو از بی‌نظیرترین نوع خود در کشور است و می‌تواند مورد بازدید دانشجویان رشته زمین‌شناسی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه این فسیل‌ها در حال حاضر شرایط مطلوبی دارند، مطرح کرد: در صورتی که تدابیر لازم برای بازدید از تالاب شیرین‌سو اتخاذ شود، مجموعه فسیل‌ها و تالاب‌ می‌تواند جاذبه گردشگری فوق‌العاده‌ای باشد.

مهدی غلامی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه این جاذبه گردشگری توسط شهرداری نگهداری می‌شود، افزود: امکان بازدید عموم از فسیل‌های ۲۰ میلیون ساله شیرین‌سو فراهم است و با توجه به اینکه فسیل‌ها باید در نزدیکترین محل کشف باشد امکان انتقال آنها به مکان دیگری وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، شهر شیرین‌سو در ۵۵ کیلومتری شهرستان کبودراهنگ و ۱۲۰ کیلومتری شمال شرقی شهر همدان قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه فسیل‌ها در سال ۹۳ از دل تپه‌های شیرین‌سو و در زمان فعالیت کارگران معدن گرانیت کشف شد، اظهار کرد: فسیل‌ها باید در زادگاه خود حفظ شوند و بهترین و نزدیک‌ترین مکان، جایی است که هم اکنون قرار دارد و موزه‌ای خیابانی محسوب می‌شود.

ایسنا/همدان رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کبودراهنگ با بیان اینکه فسیل‌های فیل دریایی شیرین‌سو متعلق به دوران میوسین پیشین یعنی ۲۰ میلیون سال قبل است، گفت: این جاذبه گردشگری بی‌نظیر می‌تواند تأثیر زیادی در جذب گردشگر داشته باشد.