برخی از مورخان بر این باورند که کلمه ˈحیقوقˈ به معنای در آغوش کشیده شده از همین واقعه تاریخی نشات گرفته است.
حضرت حیقوق(ع) در زمان ˈبختنصرˈ پادشاه بابل با گروه بسیاری از بزرگان و اشراف بنی اسرائیل و تعدادی از پیامبران و بستگان آنها به اسارت بابلیان درآمد اما پس از فتح بابل توسط کوروش کبیر به تشویق پیروان خود به منطقه کنونی تویسرکان عزیمت کرد.
وی ادامه داد: اهمیت مذهبی و جاذبه معماری و تاریخی این بقعه مطهر موجب شده تا رویکرد فرهنگی در امور مختلف اجرایی در شهرستان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ آیتالله «سیدابراهیم رییسی» رییس جمهوری اسلامی ایران صبح امروز(پنجشنبه ۶ مرداد) در سیامین سفر استانی خود، با استقبال رسمی آیتالله «حبیب الله شعبانی موثقی» نماینده ولی فقیه در استان و «علیرضا قاسمی فرزاد» استاندار همدان، فرماندهان نظامی و انتظامی، اعضای شورای تامین و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان وارد فرودگاه همدان شد.
حضرت حیقوق نبی(ع) بر اساس روایات معتبر و متواتر کتاب های تاریخی و افراد دارای اعتبار، یکی از پیامبران بنی اسرائیل است که قریب به ۲ هزار و ۶۰۰ سال قبل در عصرˈ یهو یاقیمˈ و ˈصدقیاˈ پادشاهان یهود در منطقه اورشلیم می زیسته است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، «سیدعزتالله ضرغامی» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که روز پنجشنبه به همراه رییس جمهور به همدان سفر کرده است در این آیین گفت: این طرح میتواند در ارتقای بخش میراث فرهنگی و گردشگری مجموعه موثر باشد.
خبرها و گزارش های بیشتر از سفر استانی رییس جمهور به این استان را در پرونده خبری «دیار هگمتانه میزبان سیامین سفر استانی رییس جمهور» دنبال کنید.