وزیر میراث فرهنگی با تاکید بر لزوم افزایش مراکز تفریحی و گردشگری، گفت: این مراکز اولا زود به نتیجه میرسند، در ثانی نقش موثری در روحیه و نشاط مردم دارند و همچنین به لحاظ اقتصادی و بالا بردن رشد اقتصادی کشور، بسیار موثر هستند.
ضرغامی درباره تصمیمات اخیر اتخاذ شده در خصوص قلعه تاریخی الموت قزوین نیز گفت: قلعه الموت یکی از مسیرهای گردشگری بسیار خوب در کشور است که متاسفانه به دلیل تنگی مسیر و جاده در روزهای تعطیل در آن منطقه ترافیک خیلی سنگینی ایجاد میشود و مردم آن منطقه متقاضی برطرف شدن این مشکل هستند. در این راستا اخیرا به همراه صاحب نظران حوزه میراث فرهنگی و نمایندگان آن منطقه به قلعه الموت رفتیم و تصمیمات جدیدی اتخاذ کردیم؛ کارشناسان ما مسیر جدیدی را به لحاظ میراث فرهنگی تایید کردند و انشاءالله بزودی وزارت راه و فرمانداری منطقه برای تسهیلات بیشتری را برای گردشگران قلعه الموت فراهم خواهند کرد.
انتهای پیام
ضرغامی: رکورد مصرف روزانه بنزین به دلیل رونق سفرهای زمینی شکسته شد
وی در ادامه با اشاره به برپایی نمایشگاههای عفاف و حجاب در برخی اماکن متعلق به وزارت میراث فرهنگی عنوان کرد: از جمله وظایفی که برای اماکن متعلق به وزارت میراث فرهنگی مشخص کردیم، برگزاری نمایشگاههای عفاف و حجاب و برپایی فروشگاههایی در این زمینه است چراکه کماکان معتقدیم یکی از مشکلات مربوط به حجاب در کشور، نبودن پوشاک مناسب، ارزان قیمت و زیبا برای جوانان و دختران و زنان ما است و متأسفانه این نقیصه سالها است که ادامه دارد.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: در جلسه دولت در این مورد گزاری از نمایشگاه موفق نیاوران اعلام و مشکلات موجود در این زمینه را تشریح کردم؛ آقای رئیس جمهوری نیز در این مورد صحبت کردند و ضمن تایید مطالب من، به وزیر محترم صمت یادآوری کردند که در این خصوص باید عقب ماندگیهای موجود را جبران کند. الان قیمت چادر مناسب بالا است و این مسأله در دولت مطرح شد و آقای رئیس جمهوری هم درباره آن تذکر دادند؛ امیدوارم عقبماندگیهایی که در حوزه عفاف و حجاب داریم حل شوند.
ضرغامی گفت: ما به نوبه خودمان در حوزه عفاف و حجاب ماموریتهایی داریم که از جمله آنها میتوان به برپایی ۹ نمایشگاه عفاف و حجاب در استانهای مختلف اشاره کرد؛ برگزاری این نمایشگاهها را ادامه خواهیم داد. باید کارهای ایجابی خود را به درستی انجام دهیم تا به ایده عالی که شایسته ملت ماست برسیم.
وی همچنین درباره سفر رییس جمهوری به استان کهگیلویه و بویراحمد و علت غیبت خود در این سفر به ارائه توضیحاتی پرداخت و اظهار کرد: چون اخیراً به مدت طولانی در این استان بودم، موفق نشدم در این سفر رئیس جمهوری را همراهی کنم. در این سفر پروژههای افتتاح شد که بنظرم از اهمیت بالایی برخوردار است؛ در این سفر چند طرح گردشگری از جمله یک پارک آبی افتتاح شد که بلافاصله تعداد ۱۵۰ نفر در آنجا مشغول بکار شدند. از جمله دیگر پروژههای که در این سفر کلنگ احداث آن زده و مسائل آن با وزارت کشاورزی برطرف شد، مجموعهای از تفریحات ورزشی در یک استانی مثل کهگیلویه و بویراحمد با سرمایهای حدود هزار میلیارد بود که در آن بزرگترین پل معلق کشور و در کنار آن تلکابین و یک مجموعه زیپ لاین وجود دارد.
به گزارش ایسنا، عزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه جلسه هیئت و دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره گلایه رییس فراکسیون گردشگری مجلس نسبت به گرانی هزینه سفر اظهار کرد: در جلسه هیئت دولت وزیر نفت گزارشی را ارائه کرد که به علت افزایش سفرها و رونق گردشگری، مصرف بنزین خیلی بالا رفته است و میانگین مصرف بنزین در طول روزهای اخیر به ۱۲۷ میلیون لیتر در روز رسیده است که رکوردی استثنایی است در حالی که ظرفیت و توان تولید بنزین در کشور روزانه ۱۱۰ میلیون لیتر است.
وی گران بودن بلیط هواپیما و محدودیتهای ریلی و شرکتهای هواپیمایی را از دلایل استفاده مردم از خوردوی شخصی در سفرها اعلام کرد و گفت: درباره ضعف دو حوزه شرکتهای هواپیمایی و خطوط ریلی بارها صحبت کردم و وزیر مربوطه نیز در این زمینه همراهی دارد و باید در این حوزهها سرمایه گذاری شود. البته درباره شرکتهای هواپیمایی مشکلات تحریم را داریم و باید درک درستی داشته باشیم؛ هر زمان هم که رویدادی مثل حج مطرح میشود مشاهده میکنیم که کلا مسائل پرواز های هوایی دچار مشکل میشود. انشاءالله کشور باید در این حوزه سرمایه گذاری کند و مشکلات تعاملی بیشتر حل شود و بتوانیم هواپیماهای بهتر و بیشتری داشته باشیم.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: فعلاً سفرهای زمینی رونق دارد و یکی از مشکلات جدی این سفرها سرویسهای بهداشتی است؛ باید در این زمینه متمرکز شویم؛ در شأن جمهوری اسلامی نیست که فردی پس از ۵۰ کیلومتر از محل زندگی خود در جادهها با مشکل دستشویی بین راهی مواجه شود.
ضرغامی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا سازمان میراث فرهنگی نمیتواند دستشویی بسازد؟ تاکید کرد: وظیفه ما ساختن دستشویی نیست بلکه این مسئولیت مستقیماً بر عهده فرمانداریها، شهرداری ها و وزارت راه و شهرسازی است. وضعیت مجتمعهای بزرگ قابل قبول است اما متاسفانه در مسیرهایی غیر از آزادراهها و زمانهایی که ترافیک در جادههای بین شهری ایجاد میشود، مشکلاتی وجود دارد.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: به علت افزایش سفرها و رونق گردشگری، مصرف بنزین خیلی بالا رفته است و میانگین مصرف بنزین در طول روزهای اخیر به ۱۲۷ میلیون لیتر در روز رسیده است.