یونسکو ماه گذشته صخره های رنگارنگ ارس را به شبکه ژئوپارک های جهانی خود اضافه کرد. کیانی همچنین گفته است که این پارک زمین شناسی که به دلیل اکوسیستم متنوع آن مورد استقبال قرار گرفته است، در نوروز امسال میزبان بیش از ۱.۲ میلیون گردشگر بود.
خبرگزاری فرانسه همچنین در ادامه گزارش اشاره کرده است که ایران از دیرباز با شکوه باستانی خود در شهرهای شیراز، اصفهان و مشهد و مجموعه ۲۵۰۰ ساله تخت جمشید، بازدیدکنندگان خارجی را به خود جذب می کرده است. این کشور دارای کوه های پوشیده از برف، صحراها و همچنین سواحل خلیج فارس و دریای خزر است و به غذاها و سنت مهمان نوازی خود می بالد. با وجود قوانین پوشش برای زنان و ممنوعیت مشروبات الکلی و زندگی شبانه پس از انقلاب، مدت ها گردشگران عمدتاً اروپایی به ایران می آمدند.
در این گزارش آمده ایران بازدیدکنندگان بیشتری را از روسیه و چین به مکان های باستانی خود می کشاند که قدمت آن به امپراتوری ایران و جاده افسانه ای ابریشم بازمی گردد.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری فرانسه در این گزارش نوشته است که ایران تلاش می کند بازدیدکنندگانی از کشورهای ثروتمند عربی خلیج فارس و سایر کشورهای مجاور را جذب کند تا اقتصاد تحریم شده را تقویت کند.
شاطری که یکی از راهنمای تور در تهران است معتقد است ایران راه زیادی برای بازگرداندن گردشگران غربی در تعداد زیاد دارد.
مجید کیانی، مدیرعامل منطقه آزاد ارس شمال غرب ایران می گوید: برپایی نمایشگاه های گردشگری در سایر کشورها، تبلیغات از طریق رسانه ها و میزبانی رویدادهای بین المللی از جمله برنامه های توسعه گردشگری است.
بابک بابالی، تحلیلگر گردشگری نیز دراین باره می گوید: با توجه به اینکه در دهه ۲۰۱۰ آذربایجانی ها به طور معمول از این منطقه برای خدمات درمانی بازدید می کردند و "صنعت توریسم پزشکی قابل توجهی" ایجاد کردند، پتانسیل زیادی در آن زمینه وجود داشت.
سپس با نقل آمار سازمان جهانی گردشگری آمده است: سازمان جهانی گردشگری سازمان ملل به تازگی در گزارشی اعلام کرده که ایران در سال گذشته میلادی، ۴.۱ میلیون خارجی جذب کرد که کمتر از نصف رقم سال ۲۰۱۹ است و ۰.۴ درصد از سفرهای گردشگری در سراسر جهان را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام