خیز سمنان برای بهره‌مندی از سبد ۴۰ درصدی گردشگری خوراک

امیر کرم‌زاده ۷ شهریورماه در مراسمی که با حضور فرماندار سمنان، مدیران میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و جمعی از مسئولان، به منظور تشکیل کمیته گردشگری خوراک در استان سمنان برگزار شد اظهار کرد: استان سمنان قابلیت‌های فراوانی در زمینه غذاهای سنتی متنوع و نان دارد و بیش از ۱۰۰ نوع نان و شیرینی در این استان تولید می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان همچنین گفت: ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی استان سمنان با استفاده از ۱۰ آگهی‌نما (بیلبورد) جاده‌ای در معرض دید مسافران قرار گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان ادامه داد: ۴۰ درصد گردشگری در خوراک خلاصه می‌شود و اگر در این زمینه ظرفیت‌های استان شناسایی و از آن‌ها استفاده شود در حوزه جذب گردشگر و اقتصاد گردشگری نیز موفق خواهیم بود.

کرم‌زاده با اشاره به اینکه یکی از روش‌های مناسب اطلاع‌رسانی به مسافران و گردشگران، معرفی جاذبه‌ها از طریق تبلیغات محیطی و بیلبورد است، ادامه داد: این اداره‌کل آمادگی استفاده از ظرفیت بیلبوردهای جاده‌ای سایر ادارات را برای معرفی استان دارد.

کرم‌زاده با اعطای حکم انتصاب «محمد کاشیان» به عنوان رئیس کمیته گردشگری خوراک استان سمنان، گفت: کمیته‌های گردشگری خوراک ملل، خوراک ایرانی، خوراک نان و شیرینی و دم‌نوش‌ها و سرد نوش‌ها نیز تشکیل شود.

محمد بهرامی، فرماندار سمنان نیز در این مراسم گفت: شهر سمنان آماده است تا میزبان رویداد استانی و ملی در حوزه گردشگری خوارک باشد و از این قابلیت خوب در راستای اعتلای صنعت گردشگری شهر استفاده خواهد شد.

محمد کاشیان گفت: این کمیته آمادگی دارد تا با سطوح مختلف دولتی، دانشگاهی و بخش خصوصی همکاری کرده و با تدوین و اجرای برنامه‌های متنوع برای همه اقشار جامعه و گردشگران، امکان استفاده از خوراک‌های لذت‌بخش این استان را فراهم کند.

استان سمنان دارای بیش از یک هزار اثر تاریخی و طبیعی شناسایی شده است که بیش از ۸۸۰ اثر از این تعداد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

وی افزود: با هدف معرفی هر چه بیشتر جاذبه‌های تاریخی و گردشگری استان سمنان، جاذبه‌های استان با بهره‌گیری از تبلیغات محیطی و جاده‌ای معرفی شد.

 رئیس کمیته گردشگری خوراک استان سمنان نیز گفت: اولین رویداد استانی در حوزه خوراک به زودی و با مشارکت بخش خصوصی در شهر سمنان برگزار می‌شود و گردشگران از تنوع غذایی این استان لذت خواهند برد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان گفت: یکی از برنامه‌ها و دستاوردهای روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان سمنان استفاده از تمامی ظرفیت‌های تبلیغاتی از جمله تبلیغات محیطی، انتشارات، تبلیغات مجازی، شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی و رسانه‌ای است.

ایسنا/سمنان استان سمنان با راه‌اندازی و تشکیل کمیته گردشگری خوراک برای بهره‌مندی بیشتر از صنعت پردرآمد گردشگری و خصوصا بهره‌برداری بیشتر از سهم ۴۰درصدی گردشگری خوراک خیز برداشت.

انتهای پیام



منبع