علی مستوفیان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تاکنون قورمه، قابلی، انواع نانها، روغن زرد، کشک، قرهقروت و شیره انگور خراسان شمالی بهعنوان میراث ناملموس در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
مستوفیان ادامه داد: قرار بر این است تا این جشنواره ۲۲ آذرماه در سه بخش آش، نان و دسر با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکتکنندگان در دانشگاه آزاد بجنورد برگزار میشود.
وی در ادامه از برگزاری جشنواره استانی غذا در شهرستان بجنورد طی آذرماه جاری خبر داد.
انتهای پیام
منبع
مستوفیان ادامه داد: این جشنواره با مشارکت دانشگاه آزاد واحد شهرستان بجنورد برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: فتیر مسکه یکی دیگر از غذاهایی است که در خراسان شمالی بیشتر توسط اقوام کرمانج عشایر طبخ می شود و در این ارتباط تاکنون جشنواره هایی نیز برگزار شده است.
ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: تاکنون ۷ غذای خراسان شمالی به عنوان میراث ناملموس در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت جوامع روستای در برگزاری این جشنواره، افزود: ایجاد شور و نشاط اجتماعی، معرفی آداب و رسوم سنتی، برندسازی خوراک در گردشگری خراسان شمالی و توسعه گردشگری خانواده محور را از اهداف این جشنواره برشمرد.