بهره گیری از ظرفیت های ملی برای توسعه صنعت سنگ های قیمتی خراسان شمالی
انتشار: تیر 20، 1402
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

بهره گیری از ظرفیت های ملی برای توسعه صنعت سنگ های قیمتی خراسان شمالی

وی همچنین ادامه داد: مجری دفتر توسعه ای صنعت گوهرسنگ نیز با تأکید بر ظرفیت بالای خراسان شمالی در این رشته صنایع دستی، اعلام کرده است که با توجه به این ظرفیت می توانیم بازارهای آسیای میانه را پوشش دهیم.

انتهای پیام



منبع

مستوفیان ادامه داد: اکتشافات، آموزش، توسعه بازار داخلی، توسعه بازار بین المللی و خارجی و شرکت صنعتگران و تولیدکنندگان گوهرسنگ ها و زیورآلات در پاویون های ملی و بین المللی، استفاده از زیرساخت های صنایع استان به منظور ایجاد کارگاه و تشکیل شورای راهبردی گوهرسنگ در خراسان شمالی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی اظهار کرد: در این راستا با همکاری سازمان فنی حرفه ای خراسان شمالی نسبت به آموزش تخصصی صنعتگران در رشته سنگ های قیمتی و گوهرسنگ ها با هدف فرآوری اقدام می شود.

وی ادامه داد: سید محمد هاشمی همچنین اعلام کرد که پرداخت تسهیلات خانگی از محل صندوق بیمه معادن به افراد علاقه مند به ایجاد کارگاه های صنایع دستی در این رشته به زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی گفت: باتوجه به اینکه سند ملی توسعه صنعت گوهرسنگ در کشور تنظیم شده است، نیازمند آن هستیم که خراسان شمالی نیز از این ظرفیت های ملی برای توانمندسازی صنعتگران استان و توسعه کارگاه های صنایع دستی در این رشته بهره گیرد.

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های ملی برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال در خراسان شمالی خبر داد.


\xa0علی مستوفیان در گفت و گو با ایسنا از نشست خود با مجری دفتر توسعه ای صنعت گوهرسنگ کشور خبر داد و درباره موضوعات مطرح شده، اظهار کرد: باتوجه به ظرفیت بالای خراسان شمالی در تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و وجود کارگاه های متعدد صنایع دستی در این رشته، توسعه این صنعت در سطح ملی در دستور کار قرار گرفته است.