معاون ستاد بازسازی گیلان از زائران خواست احتمال گرمازدگی را در نظر بگیرند و لوازم مورد نیاز را همراه داشته باشند و گفت: زوار زیارت کربلا را به روز اربعین موکول نکنند و زیارت خود را زودتر انجام دهند و نکات فرهنگی و بهداشتی را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه موکب های ایران در بخش تغذیه کمک کار موکب های عراق خواهند بود، اظهار کرد: استان گیلان ۲۶ موکب در اربعین امسال دارد که بیشترین موکب ها در عراق است؛ البته پذیرایی از زائران خارجی در آستارا نیز مختص موکب گیلان بوده که به خوبی انجام می شود.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد نذورات جهت خرید مصالح و دستمزد نیروی انسانی هزینه می شود، گفت: خوشبختانه گیلان جزو استان های برتر در نذورات مردمی است و با وجود شرایط سخت معیشتی ناشی از کرونا، شاهد افزایش نذورات طی سال گذشته بودیم.
افضلی، ماهیت ستاد بازسازی عتبات عالیات را مردمی دانست و اضافه کرد: کلیه ساخت و سازها در اعتاب مقدسه از محل نذورات مردم است؛ البته طی قرارداد با تولیت حرم ها نیروی انسانی و مهندسی و مصالح ساختمانی از ایران تامین می شود.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۵۰ پروژه بازسازی را انجام دادیم، افزود: بزرگترین پروژه صحن و شبستان حضرت زهرا(س) در نجف اشرف است که به حرم مطهر حضرت علی(ع) متصل می شود و ۲۲ برابر صحن فعلی است.
معاون ستاد بازسازی عتبات، با اشاره به اجرای طرح بازسازی و توسعه اعتبات مقدسه در سوریه، تاکید کرد: امسال از اول محرم تا پایان صفر روادید کشور عراق برداشته شده و شرط اعزام به اربعین ثبت نام در سامانه سماح است. همچنین تزریق دو دز واکسن کرونا در کنار دز یادآور ضرورت دارد.
یوسف افضلی در گفت و گو با خبرنگاران، سردار حاج قاسم سلیمانی را بنیانگذار ستاد بازسازی عتبات عالیات دانست و اظهار کرد: این ستاد از سال ۸۲ برای ساماندهی عتبات عالیات و توسعه حرم های مطهر و نذورات راه اندازی شده است.
انتهای پیام