در این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامیبه درخواست رئیس جمعیت هلال احمر فرمان آغاز رژه خودروهای امدادی و آمبولانسهای هلال احمر را قرائت کرد. این خودروها پس از عبور از مقابل جایگاه، عازم مرزهای غربی کشور و ورود به خاک عراق شدند.
براساس گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر، مراسم بدرقه ۲۲ هزار امدادگر داوطلب و کادر هلال احمر همراه با مانور خودروهای عملیاتی و آمبولانسهای این جمعیت امروز (۲۶ مرداد) در محوطه حرم حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد.
انتهای پیام
منبع
او عاشورای حسینی را قیامی علیه ظلم و ستم خواند و تصریح کرد: عاشورای امام حسین(ع) نیمروزی بیش نبود اما برای به ثمر نشستن نیازمند اربعین بود. ۴۰ روزی که لازم بود تا این نهضت به ثمر برسد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: هرجا اتفاقی میافتد، هلال احمر به عنوان اولین دستگاه در میدان حاضر میشود و این خدمتگذاری با اتکا به داوطلبان و جوانان عضو این جمعیت، ممکن شدهاست.

وی ضمن قدردانی از رئیس جمعیت هلال احمر و همکارانش، عضویت ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار داوطلب در هلال احمر ایران را افتخار جمهوری اسلامی و نظام دانست.

وی افزود: در شهر کربلا هم چند پایگاه درمانی و امدادی را فعال کردیم و در بیمارستانهای این شهر حضور خواهیم داشت.
مسئول دفتر رئیس جمهوری افزود: امیدواریم ما در دولت بتوانیم با ترمیم زیرساختها و پشتیبانی از راهپیمایی بزرگ اربعین، به زائران حسینی خدمت کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر درباره ارائه خدمات به زائران حسینی در داخل کشور توضیح داد: مسئولیت سلامت زائران در داخل کشور و مسیرهای منتهی به مرزهای غربی به عهده وزارت بهداشت است اما هلال احمر به عنوان پشتیبان این وزارتخانه آمادگی هرگونه همکاری را دارد و تمهیدات لازم را اندیشیده است.
وی افزود: در مسیر نجف تا کربلا نیز در فاصله هر ۷۰ عمود یک پایگاه امدادی و درمانی هلال احمر برپاست همچنین در این مسیر سه بیمارستان با فعالیت مشترک هلال احمر و وزارت بهداشت عراق با آمادگی کامل مشغول خدمترسانی به زائران حسینی خواهد بود.
کولیوند ادامه داد: در شهر نجف علاوه بر بیمارستان امام علی (ع) که متعلق به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران است، پزشکان و پرستاران داوطلب هلال احمر در چند بیمارستان عراقی پذیرای خدمات درمانی به راهپیمایان اربعین هستند.
وی همچنین اربعین را سالروز به ثمر رسیدن قیام امام حسین و نماد پیروزی ایثار و مقاومت در مقابل ستم و ظلم خواند.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در جادههای کشور مراکز درمانی و امدادی برپا میشود و در مسیر نجف تا کربلا در فاصله هر ۷۰ عمود یک پایگاه هلال احمر در حوزه سلامت مشغول خدمتگزاری خواهد بود.

اسماعیلی راهپیمایی اربعین را حماسهای خودجوش و مردمی دانست و گفت: ما مفتخریم که مراسم بزرگ اربعین را مردم برگزار میکنند. وظیفه دولت تنها تسهیلگری و پشتیبانی است و هلال احمر هم به عنوان نهادی مردم از خود مردم برای خدمت به زائران حسینی کمک میگیرد.
به گزارش ایسنا، صبح امروز( ۲۶ مردادماه) مراسم بدرقه ۲۲ هزار امدادگر هلال احمر و مانور خودروهای امدادی و آمبولانس این جمعیت در حرم امام خمینی (ره) برگزارشد و رئیس جمعیت هلال احمر در این مراسم گفت: با اعزام کاروان بزرگ امدادی و درمانی هلال احمر، حضور ما در مرزهای غربی پررنگ خواهد شد. زائران حسینی از هر کدام از مرزهای غربی که وارد عراق شوند در همه مسیرها در فواصل مشخص پایگاههای درمانی و امدادی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران را مشاهده خواهند کرد.
محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: امدادگران هلال احمر در عملیات امدادی و درمانی اربعین امسال خواهند درخشید، چراکه کارنامه آنها درخشان است و در همه میدانها، حاضر، پیروز و سربلند بودهاند.
کولیوند در پایان تاکید کرد: خدمات امداد و نجات جادهای هلال احمر برای پاسخ سریع و مناسب به حوادث حملونقل در داخل کشور و با افزایش نیروها و پایگاههای سیار تقویت شده است.
غلامحسین اسماعیلی مسئول دفتر رئیس جمهوری نیز در این مراسم در سخنانی با قدردانی از رئیس جمعیت هلال احمر، گفت: دکتر کولیوند و همکارانشان که از انسجام و آمادگی کامل عملیاتی برخوردار هستند با هوشیاری مراسم بدرقه نیروهای اعزامیبه عراق را حرم مطهر امام خمینی(ره) انتخاب کردند تا یادآور شوند که هرچه داریم از برکت امام و خون شهداست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامیگفت: در راهپیمایی اربعین نه فقط شیعیان، بلکه برادران اهل سنت و پیروان ادیان آسمانی غیر از اسلام نیز، در این جاده عاشقی به حرکت در میآیند.