نوازنی تاکید کرد: خوش بین نباشیم که بازار با شرایط موجود ثبت جهانی می شود، تغییرات زیادی در بازار ایجاد شده است که باید اصلاح شود و مسلما با اصلاح و مرمت اصولی، طبق طرح جامع تهیه شده می توان بازار را ثبت جهانی کرد.
وی با بیان اینکه امسال شهرداری سهم قابل توجهی را به این مهم تخصیص داده است و در کنار آن کمک دولت و اعتبار حاصل سفر ریاست جمهوری به استان اختصاص یافته است، گفت: تیم میراث فرهنگی تغییر کرده است و از این پس نظارت بر روند مرمت بازار تشدید خواهد شد.
انتهای پیام
منبع
مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی گفت: اولویت اول کار در بازار، مرمت نقاط حادثه خیز است و سپس به سراغ مرمت های دیگر خواهیم رفت و قطعا در این بین پذیرای پیشنهادات کارشناسی خواهیم بود.
حمیدرضا نوازنی ۲۶ مردادماه ۱۴۰۱ در جلسه بررسی طرح جامع مرمت بازار تاریخی اراک با اشاره اینکه این جلسه را باید به فال نیک گرفت چراکه مسئولان و بازاریان با هدف مشترک کنار هم جمع شده اند، اظهار کرد: امیدواریم که بازاریان به سهم خود در کنار دولت و مسئولان باشند.
نوازنی تصریح کرد: مرمت های مقطعی و نقاط اضطرار دردی را دوا نمی دهد، این مجموعه یک نظارت، مرمت و نگهداری مستمر نیاز دارد و طرح جامع تهیه شده نیز یک طرح مستمر است و باید برای اجرا آن همه ذینفعان مشارکت داشته باشند.
وی با بیان اینکه باید به مسئله مرمت دید مثبتی داشت و در این مسیر همراه میراث فرهنگی و شهرداری بافت تاریخی بود، گفت: اگر نواقصی در کار وجود دارد، بازاریان باید با رویکرد مثبت و رو به جلو موارد را مطرح کنند تا کار احیا و مرمت بازار پیش رود.
ایسنا/مرکزی مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی گفت: مرمت های مقطعی و نقاط اضطرار، دردی را از بازار تاریخی اراک دوا نمی کند، این مجموعه یک نظارت، مرمت و نگهداری مستمر نیاز دارد و طرح جامع تهیه شده نیز یک طرح مستمر است.