وی حوزه فرهنگی را دارای ظرافت های خاص دانست و تصریح کرد: دهیاری ها و شهرداری در شهرهای ساحلی جشنواره های فرهنگی را برگزار کنند؛ قطعا ستاد ساماندهی سواحل استان از برنامههای فرهنگی در شهرهای ساحلی پشتیبانی می کند و اعتبارات لازم در این بخش تخصیص یافته است.
نیازمند با بیان اینکه امسال حقوق ناجیان غریق به موقع پرداخت خواهد شد، گفت: قدردان تلاش های میدانی و عملیاتی ناجیان هستیم و اجازه نمی دهیم حقشان پایمال شود و لذا حقوق خرداد و تیرماه امسال را پرداخت می کنیم. البته برای پرداخت کل مطالبات سال گذشته نیز برنامه ریزی شده است.
وی یکی از مهمترین رسالت های ستاد ساماندهی سواحل را ایجاد فضای امن برای مردم و گردشگران دانست و افزود: به دنبال گسترش طرح های سالم سازی دریا و مدیریت نقاط خطرآفرین در سواحل هستیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان از افزایش ناجیان غریق و نیروهای امداد و نجات خبر داد و تصریح کرد: در کنار حراست از سلامت مردم، اجازه هنجارشکنی در سواحل را نمیدهیم.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل گیلان با اشاره به توجه ویژه وزارت کشور نسبت به طرحهای سالم سازی و تخصیص بودجه خاص، خاطرنشان کرد: شهرستان های ساحلی جهت جذب اعتبارات اقدام کنند؛ همچنین ویژه برنامه های ایام محرم با همکاری کمیته های ۹ گانه ستاد ساماندهی سواحل از جمله ارشاد و تبلیغات و کانون پرورش فکری و صدا و سیما در سواحل طراحی و اجرا شود.
وی با تاکید بر لزوم مشارکت همیاران پلیس در طرح های سالم سازی با هدف جلوگیری از آسیب های فرهنگی، یادآور شد: در این بخش نیز اعتبار ویژه تخصیص می یابد.
محمدمهدی نیازمند امروز در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان های رودسر، لنگرود و لاهیجان که در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد، با اشاره به کاهش محسوس غریق در سواحل گیلان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از ۱۰ نفر به ۲ نفر، اظهار کرد: امیدواریم با هماهنگی و تدبیر از غرق شدن افراد و داغدار شدن خانواده ها جلوگیری کنیم.
انتهای پیام