قاسمیفرزاد اضافه کرد: مبلمان شهری و توسعه جدارهها نباید مردم را درگیر کند بلکه مقاوم سازی و ایمن سازی در این محدوده انجام و ضوابط میراثی نیز رعایت شود.
قاسمیفرزاد با تاکید بر ساماندهی بازارچه میوه و تره بار در عرصه هگمتانه، اظهار کرد: ثبت جهانی هگمتانه بسیار مهم است و با توجه به قدمت و سبقه تاریخ و تمدن همدان باید جزء نخستین آثاری میبود که ثبت میشد.
استاندار همدان با تأکید بر اینکه برای ثبت جهانی به همکاری و همافزایی بین تمام دستگاهها نیاز است، بیان کرد: جلساتی برای بازاریان برگزار شود تا توجیه شوند تغییر رویکرد، ثبت جهانی و تبدیل فضا به گردشگری به نفع آنها است.
وی با بیان اینکه دستگاههای ذیربط تا اواخر اردیبهشتماه فرصت دارند نظر میراثفرهنگی را اعمال کرده و اقدامات اصلاحی در محدوده ثبت را اجرایی کنند، افزود: ثبت جهانی نباید خللی در فرآیند زندگی روزمره مردم ایجاد کند.
وی با اعلام اینکه برای ثبت جهانی همدان همه دستگاهها باید پای کار بیایند، تصریح کرد: فضای بصری دور میدان امام(ره) باید ساماندهی و ساختمانها متحدالشکل شوند همچنین باید این بناها به گونهای مرمت شوند تا در اثر فرسایش زمانی آسیب نبینند بنابراین باید بودجه خوبی برای این موضوع درنظر گرفته شود.
انتهای پیام