ارزیابی تأثیر پیامدهای کرونا بر شاخص های HSE در صنعت هتل داری
انتشار: مهر 12، 1403
بروزرسانی: 04 تیر 1404

ارزیابی تأثیر پیامدهای کرونا بر شاخص های HSE در صنعت هتل داری


احمدوند، عبدالصمد، ارجمندی، رضا، محمدی، علی، مظلومی، عادل و میرزاحسینی، سیدعلی رضا (1399). مروری نظام مند بر عوامل مؤثر بر ارزیابی عملکرد مدیریت HSE مبتنی بر مهندسی تاب آوری (مطالعهٔ موردی: صنایع خودروسازی). فصلنامهٔ بهداشت و ایمنی کار، 10(4)، ۴۷۶-۴۶۰.

افضلی، زینب و زارع مهرجردی، محمدرضا (1400). بررسی تأثیر کرونا بر افول کسب وکار تعاونی های کشاورزی. فصلنامهٔ مدیریت کسب وکارهای بین المللی، 4(3)، ۱۰۳-۹۱. https://doi.org/10.22034/jiba.2021.45467.1681

افضلی راد، مریم (1398). اعتبارسنجی ابزار ارزیابی وضعیت HSE در صنعت هتلداری (مطالعهٔ موردی: مجموعهٔ هتل های پارسیان در ایران). فصلنامهٔ فضای گردشگری، 9(33)، ۵۳-۳۷. https://doi.org/20.1001.1.22518827.1398.9.33.3.6

پازوکی نژاد، زهرا، خوش فر، غلامرضا و بیشمی، بهار (1401). تحلیل کیفی آسیب های همه گیری کووید-19 بر اقامتگاه های بوم گردی استان مازندران. فصلنامهٔ پژوهش های روستایی، 13(1)، ۲۰-۶. https://doi.org/10.22059/jrur.2022.328401.1662

جامی پور، مونا و صاحب الداری، مینو (1400). ارائهٔ چهارچوب هم رقابتی کسب وکارها در دوران کرونا. فصلنامهٔ اندیشهٔ مدیریت راهبردی (اندیشهٔ مدیریت15(2)، ۸۰-۴۵. https://doi.org/10.30497/smt.2022.242480.3343

چوبینه، حمید، دانش، غزاله، منصوری، ناهید، نجفی مجره، محمد، شهبازی، فاطمه و هاشمی نظری، سیدسعید (1399). بررسی وضعیت شاخص های بهداشت، ایمنی و محیط زیست در برخی از مجموعه های سازمانی شهرداری تهران: چالش ها، نقاط ضعف و قوت و راهبردهای اصلاحی. فصلنامهٔ اپیدمیولوژی ایران، 16(2)، ۱۵۲-۱۴۴.

حیدری، علی، شفیعی کرجی، فریدون و موسوی، مجید (1401). ارزیابی عوامل مؤثر بر عملکرد واحد ایمنی، بهداشت و محیط زیست مجتمع بندری پارس. فصلنامهٔ علوم و فنّاوری دریا، 26(101)، ۵۰-۴۱. https://doi.org/10.22034/ijmst.2022.80085.1351

رحمتی، علی (1398). نقش شاخص های زیست محیطی، ایمنی و بهداشت هتل ها بر وفاداری مشتریان شرکت گروه هتل های ایرانگردی و جهانگردی. پایان نامهٔ کارشناسی ارشد، مؤسسه آموزش عالی باختر ایلام.

رشیدی، سحر، یاراحمدی، رسول، شبیری، سیدمحمد و منصوریان، مرتضی (1399). طراحی و اعتبارسنجی مدل آموزش بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی در صنایع معدنی. فصلنامهٔ مهندسی منابع معدنی، 5(2)، ۱۰۴-۸۵. https://doi.org/10.30479/jmre.2019.10720.1271

زراعت حرفه، فهیمه و احمدیان رنجبر، رضوان (1400). پیامدهای منفی شیوع ویروس کرونا بر زندگی سالمندان: یک مطالعهٔ کیفی. فصلنامهٔ روان شناسی پیری، 7(2)، ۱۰۶-۹۳. https://doi.org/10.22126/jap.2021.5900.1488

شیرمحمدی، یزدان، نادعلی پور، زهرا و مختار جوزانی، مریم (1400). تأثیر استفاده از واقعیت مجازی در عصر کرونا بر افزایش تعداد گردشگران بین المللی در دورهٔ پساکرونا. فصلنامهٔ گردشگری و توسعه، 10(2)، ۶۶-۴۱. https://doi.org/10.22034/jtd.2020.253712.2153

صادقی، تاج محمد، رئیسی، لیلا و راعی، مسعود (1401). اتحادیهٔ اروپا و بحران کرونا ویروس: پیامدها و واکنش ها. فصلنامهٔ آمایش سیاسی فضا، 4(2)، ۱۳۹-۱۲۶. http://dorl.net/dor/20.1001.1.26455145.2022.4.2.6.8

صمدی میارکلائی، حسین و صمدی میارکلائی، حمزه (1399). تبیین الگوی دانشگاه کارآفرین ازطریق رهیافت مدل سازی ساختاری تفسیری مبتنی بر دیمتل فازی. فصلنامهٔ مجلس و راهبرد، 27(101)، ۳۵۲-۳۱۷.

عابدی، طوبی، قنبری، فاطمه و علیپور یگانه، سلمان (1400). رتبه بندی شاخص های مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست در پارک های شهر رشت با استفاده از روش TOPSIS. فصلنامهٔ مطالعات علوم محیط زیست، 6(4)، ۴۳۷۴-۴۳۶۰.

فائض، علی، صالحی، اله کرم و قانع، سعید (1399). طراحی مدل کنترل شوک مالی در شرایط شیوع ویروس کرونا در صنعت هتلداری (مورد مطالعه: هتل های پنج ستارهٔ کلان شهر مشهد مقدس). فصلنامهٔ اقتصاد و مدیریت شهری، 9(1)، 143-162. https://doi.org/20.1001.1.23452870.1399.9.33.9.1

قربعلی، زهره، نیکومرام، هانیه، محمدفام، ایرج و غفاری، فرهاد (1400). ارائهٔ مدل مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست به منظور اصلاح رفتارهای کارکنان اجرایی شهرداری تهران. فصلنامهٔ توسعهٔ تکنولوژی صنعتی، 45(1400)، ۷۶-۶۱. https://doi.org/10.22034/jtd.2021.247679

کشاورزی، سعید، فرضی، شهرام و فرامرزیان، مصطفی (1401). مطالعهٔ پیامدهای اجتماعی\xa0-\xa0روان شناختی وضعیت همه گیری کرونا در سازمان های دولتی: نقش تعدیل کنندهٔ حمایت مسئولانهٔ سازمان (مورد مطالعه: کارکنان مجتمع گاز پارس جنوبی). فصلنامهٔ مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران، 11(1)، ۵۱-۲۹. https://doi.org/10.22059/jisr.2022.313812.1148

محمدی، حامد و تیموری، حسین (1398). ارزیابی سیستم مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست از دیدگاه مهندسی تاب آوری شهرک تخصصی روی زنجان در سال 1397. فصلنامهٔ سلامت کار ایران، 17(65)، ۸۵۴-۸۳۶.

محمدی، مصطفی (1400). بررسی علل گردشگری خانه های دوم شهری در ایام شیوع کووید-19. فصلنامهٔ گردشگری شهری، 8(3)، ۷۸-۶۳. https://doi.org/10.22059/jut.2021.319329.888

مسائلی، ارشک، رضایی، ناصر، درفشی، خه بات و باسخا، مهدی (1400). اثرات همه گیری کرونا بر اشتغال نیروی کار در صنایع مرتبط با گردشگری ایران. فصلنامهٔ مطالعات مدیریت گردشگری، 16(56)، ۳۰۸-۲۷۹. https://doi.org/10.22054/tms.2021.59352.2512

موسوی نقابی، سیدمجتبی، حسینی، سیدعلی و مشیری لنگرودی، نیما (1400). تأثیر نوستالژی فیلم بر بازدید از جاذبه های مقاصد گردشگری (مورد مطالعه: فیلم در دنیای تو ساعت چند است). مطالعات مدیریت گردشگری، 16(56)، 173-209. https://doi.org/10.22054/tms.2021.61203.2547

مهرابیان، سمیه، بای، ناصر و اصفهانی نیا، اکرم (1400). ارائهٔ مدل مدیریت HSE (محیط، ایمنی، سلامت) در باشگاه های ورزشی (با رویکرد اشتراوس و کوربین). فصلنامهٔ علوم پزشکی رازی، 28(6)، 24-12.

نجارزاده، محمد، باقری قره بلاغ، هوشمند و عین علی، محسن (1400). تأملی بر راهبرد های بازاریابی پساکرونا در صنعت گردشگری و هتل داری در جهان: مطالعه ای مروری. فصلنامهٔ گردشگری و توسعه، 10(2)، ۹-۱. https://doi.org/10.22034/jtd.2020.237219.2065

یگانه، حامد، پرورش، حسین، دهقانی، محسن و سلیمانی، محمدرضا (1400). ساخت و هنجاریابی آزمون ارزیابی عملکرد نظام های مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست پیمانکاران بخش صنعت. فصلنامهٔ مدیریت بهداشت و درمان، 12(3)، ۸۶-۷۳. https://doi.org/10.30495/JHM.2022.65791.11022

Abedi, T., Ghanbari, F., & Alipour, S. (2021). Ranking of Health, Safety and Environmental Management Indices in the Parks of Rasht Using TOPSIS Method. Journal of Environmental Science Studies, 6(4), 4360-4374. (In Persian)

Afzali Rad, M. (2020). Validation of HSE Status Assessment Tool in Hospitality Industry (A Case Study of Parsian Hotel Complex in Iran). Geographical Journal of Tourism Space, 9(33), 37-54 https://doi.org/20.1001.1.22518827.1398.9.33.3.6 (In Persian)

Afzali, Z., & Zare Mehrjerdi, M. (2021). Investigating the Impact of Corona on the Decline of Agricultural Cooperatives Business. Journal of International Business Administration, 4(3), 91-103. https://doi.org/10.22034/jiba.2021.45467.1681 (In Persian)

Ahmadvand, A., Arjmandi, R., Mohammadi, A., Mazloumi, A., & Mirzahosseini, S. A. (2020). A Systematic Review of Factors Affecting HSE Management on Performance Assessment Evaluation Based on Resilience Engineering (A Case Study in an Automobile Manufacturing Company). J Health Saf Work, 10(4), 460-476. (In Persian)

Ajmal, M., Isha, A. S. N., Nordin, S. M., Sabir, A. A., Munir, A., Al-Mekhlafi, A. B. A., & Naji, G. M. A. (2021). Safety management paradigms: COVID-19 employee well-being impact on occupational health and safety performance. Journal of Hunan University Natural Sciences, 48(3), 128-142.

Alsheyab, M., Filimon, N., & Fusté-Forné, F. (2023). Hospitality management in times of crisis: a corporate social responsibility perspective. International Journal of Islamic and Middle Eastern Finance and Management, 16(5), 873-891. https://doi.org/10.1108/IMEFM-03-2022-0122

Anguera-Torrell, O., Aznar-Alarcón, J. P., & Vives-Perez, J. (2021). COVID-19: Hotel industry response to the pandemic evolution and to the public sector economic measures. Tourism Recreation Research, 46(2), 1–64. https://doi.org/10.1080/02508281.2020.1826225

Batayneh, M. T. H., Al-Kouki, R. B. B. S., & Eid Albogam, H. (2023). RETRACTED ARTICLE: Economic and social implications of the spread of Corona virus on the Saudi Community and the scientific and practical solutions to reduce and limit them: Field Research (Study) for Taibah University. Journal of Sustainable Finance & Investment, 13(1), 311-329.\u200f https://doi.org/10.1080/20430795.2021.1896989

Carpi, M., Bruschini, M., & Burla, F. (2021). HSE Management Standards and burnout dimensions among rehabilitation professionals. Occupational Medicine, 71(4–5), 204–210. https://doi.org/10.1093/occmed/kqab055

Choobineh, H., Danesh. G., Mansouri, N., Najafi Majareh, M., Shahbazi, F., & Hashemi Nazari, S. (2020). Investigation of Health, Safety and Environment Indicators in Tehran Municipality Organizations: Challenges, Weaknesses, Strengths and Corrective Strategies. IRJE, 16(2), 144-152. (In Persian)

Faiz, A., Salehi, E., & Qane, S. (2020). Designing a financial shock control model in the conditions of the outbreak of the corona virus in the hotel industry (case study: five-star hotels in Mashhad metropolis). Quarterly Journal of Urban Economics and Management, 9(1), 143-162. https://doi.org/20.1001.1.23452870.1399.9.33.9.1 (In Persian)

Ghorbali, Z., Nikoomram, H., Mohammadfam, I., & Ghaffari, F. (2021). Presenting a health, safety and environment management model in order to improve the behaviors of Tehran Municipality executive employees. Quarterly journal of Industrial Technology Development, 19(45), 61-76. https://doi.org/10.22034/jtd.2021.247679. (In Persian)

Gryshchenko, O., Babenko, V., Bilovodska, O., Voronkova, T., Ponomarenko, I., & Shatskaya, Z. (2022). Green tourism business as marketing perspective in environmental management. Global Journal of Environmental Science and Management, 8(1), 117-132. https://doi.org/10.22034/gjesm.2022.01.09

Heidari, A., Shafiei Karaji, F., & Mousavi, M. (2022). Evaluation the Factors that Affecting the Performance of HSE Unit in Pars Service Port. Iranian Journal of Marine Science and Technology, 26(101), 41-50. https://doi.org/10.22034/ijmst.2022.80085.1351 (In Persian)

Jami Pour, M., & Saheboddari, M. (2021). Presentation of the framework for the coopetition of the businesses during the corona pandemic. Strategic Management Thought, 15(2), 309-344. https://doi.org/10.30497/smt.2022.242480.3343 (In Persian)

Keshavarzi, S., Farzi, S., & Faramarzian, M. (2022). Study of Social-Psychological Consequences of Covid-19 for Employees: The Moderating Role of Responsible Organizational Support (The Case of Employees at the South Pars Gas Complex). Quarterly of Social Studies and Research in Iran, 11(1), 29-51. https://doi.org/10.22059/jisr.2022.313812.1148 (In Persian)

Khan, K. I., Niazi, A., Nasir, A., Hussain, M., & Khan, M. I. (2021). The effect of COVID-19 on the hospitality industry: The implication for open innovation. Journal of Open Innovation: Technology, Market, and Complexity, 7(1), 30.\u200f https://doi.org/10.3390/joitmc7010030

Masaeli, A., Rezaei, N., Derafshi, K., & Basakha, M. (2021). Effects of Corona Epidemic on Labor Employment in Iran\'s Tourism-Related Industries. Tourism Management Studies, 16(56), 279-308. https://doi.org/10.22054/tms.2021.59352.2512 (In Persian)

Mehrabian, S., Bai, N., & Esfahani Nia, A. (2021). Presenting HSE Management Model (Environment, Safety, Health) in Sports Clubs (with Strauss and Corbin Approach). RJMS, 28(6), 12-24. (In Persian)

Mohammadi, H., & Teymouri, H. (2020). The Assessment of HSE Management System in Zanjan Zinc Industrial Plants from the Resilience Engineering Perspective in 2018. Iran Occupational Health, 17(1), 836-854. (In Persian)

Mohammadi, M. (2021). Investigating the Tourism Causes of Urban Second Homes during Outbreak of Covid-19. Urban Tourism, 8(3), 63-78. https://doi.org/10.22059/jut.2021.319329.888 (In Persian)

Mostafa, M. K., Gamal, G., & Wafiq, A. (2021). The impact of COVID 19 on air pollution levels and other environmental indicators: A case study of Egypt. Journal of Environmental Management, 277, 1-15. https://doi.org/10.1016/j.jenvman.2020.111496

Moussavi Neghabi, S. M., Hosseini, S. A., & Moshiri Langroudi, N. (2021). The Effect of Film Nostalgia on Visiting Tourist Attractions (Case Study: “What\'s the Time in Your World?” Film). Tourism Management Studies, 16(56), 173-209. https://doi.org/10.22054/tms.2021.61203.2547 (In Persian)

Najjarzadeh, M., Bagheri Garbollagh, H., & Eynali, M. (2021). A Reflection on Post-corona Marketing Strategies in theTourism and Hotel Industry in the World: A Review Study. Journal of Tourism and Development, 10(2), 1-9. https://doi.org/10.22034/jtd.2020.237219.2065 (In Persian)

Nkrumah, E. N. K., Liu, S., Doe Fiergbor, D., & Akoto L. S. (2021). Improving the Safety–Performance Nexus: A Study on the Moderating and Mediating Influence of Work Motivation in the Causal Link between Occupational Health and Safety Management (OHSM) Practices and Work Performance in the Oil and Gas Sector. International Journal of Environmental Research and Public Health, 18(10), 5064. https://doi.org/10.3390/ijerph18105064

Octariana, V. (2021). Efektivitas Penerapan CHSE (Clean, Health, Safety & Environment) Pada Hotel Katagori Bintang 3 (Tiga) di Kota Depok. EDUTOURISM Journal of Tourism Research, 3(01), 22-35. https://doi.org/10.53050/ejtr.v3i01.159

Pazokinejad, Z., Khoshfar, G. R., & Beishami, B. (2022). Pathology of Covid 19 Epidemic and Mazandaran Ecotourism Resorts; A Qualitative Analysis. Journal of Rural Research, 13(1), 6-21. https://doi.org/10.22059/jrur.2022.328401.1662 (In Persian)

Peco-Torres, F., Polo-Peña, A., & Frías-Jamilena, D. (2021). The effect of COVID-19 on tourists’ intention to resume hotel consumption: The role of resilience. International Journal of Hospitality Management, 99(2021), 1-11. https://doi.org/10.1016/j.ijhm.2021.103075

Quan, L., Al-Ansi, A., & Han, H. (2022). Assessing customer financial risk perception and attitude in the hotel industry: Exploring the role of protective measures against COVID-19. International Journal of Hospitality Management, 101, 1-10. https://doi.org/10.1016/j.ijhm.2021.103123

Rahmati, A. (2019). The Role of Health, Safety and Environment Indicators of Hotels on Customer Loyalty in the Iran Touring and Tourism Group. Master\'s Thesis, Bakhtar Ilam University.

Ramírez, R., Medina-Merodio, J. A., Moreno-Luna, L., Jiménez-Naranjo, H. V., & Sánchez-Oro, M. (2021). Safety and health measures for COVID-19 transition period in the hotel industry in Spain. International Journal of Environmental Research and Public Health, 18(2), 718. https://doi.org/10.3390/ijerph18052232

Rashidi, S., Yarahmadi, R., Shobeiri, S., & Mansourian, M. (2020). Designing and Validation of Training Model of Health, Safety, Environment and Energy in Mineral Industries. Journal of Mineral Resources Engineering, 5(2), 85-104. https://doi.org/10.30479/jmre.2019.10720.1271 (In Persian)

Rueda López, R., López-Felipe, T., Navajas-Romero, V., & Menor-Campos, A. (2021). Lessons from the First Wave of COVID-19. What Security Measures Do Women and Men Require from the Hotel Industry to Protect against the Pandemic? International Journal of Environmental Research and Public Health, 18(5), 1-16. https://doi.org/10.3390%2Fijerph18052232

Saengtabtim, K., Leelawat, N., Tang, J., Suppasri, A., & Imamura, F. (2022). Consequences of COVID-19 on Health, Economy, and Tourism in Asia: A Systematic Review. Sustainability, 14(8), 1-19. https://doi.org/10.3390/su14084624

Saepudin, P., & Putra, F. K. K. (2023). Analyzing the Application of Cleanliness, Health, Safety, and Environmental Sustainability (CHSE) Certification During the Covid-19 Pandemic: Perspectives of Hotel Managers. Tourism and Hospitality Management, 29(4), 517-529. https://doi.org/10.20867/thm.29.4.4

Samadi Miarkolaei, H., & Samadi Miarkolaei, H. (2020). The Explanation of the Entrepreneurial University Model through FDISM Approach. Majlis and Rahbord, 27(101), 317-352. (In Persian)

Shirmohammadi, Y., Nadalipour, Z., & Mukhtar Jozani, M. (2021). The effect of using virtual reality in the Corona era on increasing the number of international tourists - in the post-Corona era. Journal of Tourism and Development, 10(2), 41-54. https://doi.org/10.22034/jtd.2020.253712.2153 (In Persian)

Sudiarno, A., Diartiwi, S. I., Dewi, R. S., Zulqornain, M. R., Susanti, M., Hermawan, E., Dedy, D., Arifin, S., Wulansari, R., Akbar, R. A., Hidayat, M. H., & Feryanto, R. (2021). Health and safety implementation in Indonesia and risk of COVID-19. International Journal of Public Health Science (IJPHS), 10(1), 68-76. https://doi.org/10.11591/ijphs.v10i1.20634

Umeokafor, N., Evangelinos, K., & Windapo, A. (2022). Strategies for improving complex construction health and safety regulatory environments. International Journal of Construction Management, 22(7), 1-24. https://doi.org/10.1080/15623599.2019.1707853

Yacoub, L., & ElHajjar, S. (2021). How do hotels in developing countries manage the impact of COVID-19? The case of Lebanese hotels. International Journal of Contemporary Hospitality Management, 33(3), 929-948. https://doi.org/10.1108/IJCHM-08-2020-0814

Yeganeh, H., Parvesh, H., Dehghani, M., & Soleimani, M. (2021). Construction and standardization of performance evaluation test of health, safety and environment management systems of industrial sector contractors. Healthcare Management Quarterly, 12(3), 73-86. https://doi.org/10.30495/JHM.2022.65791.11022 (In Persian)

Zeraat Herfeh, F., & Ahmadian Ranjbar, R. (2021). Negative Consequences of COVID-19 Pandemic on the Life of the Elderly: A Qualitative Study. Aging Psychology, 7(2), 93-106. https://doi.org/10.22126/jap.2021.5900.1488 (In Persian)



منبع