او اظهار کرد: مباحث مربوط به ایمنی زائران و ایجاد امکانات رفاهی و بهداشتی مهمترین سرفصل کاری این روزهای عوامل اجرایی صحن حضرت زینب (س) است که مراحل پایانی فعالیتهای مربوط به ایمنسازی محیط در چند جبهه کاری زیر نظر متخصصان «HSE» در حال اجرا است.
بنیاسدیراد ادامه داد: طبق برنامه، عملیات عمرانی این کارگاه چند روز پس از پایان اربعین و برچیده شدن موکبها، دوباره از سر گرفته خواهد شد.
بنیاسدیراد همچنین گفت: آمادهسازی پلهها برای تردد ایمن زائران بین طبقات، برقراری دسترسی به شبستانهای زیرزمینی، تسهیل دسترسیها از خیابانهای اطراف به صحن حضرت زینب (س)، راهاندازی سیستم تهویه مطبوع و هواساز موقت و ساخت چندین سرویس بهداشتی، ازجمله مهترین فعالیتها برای آمادهسازی محل طرح توسعه حرم برای اربعین است.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات کربلا افزود: برای مجموعه صحن حضرت زینب (س)، بیش از ۸۰۰ چشمه سرویس بهداشتی پیشبینی شده است که از این تعداد، حدود ۲۵۰ چشمه برای استفاده زائران در اربعین آماده شده است.
او با بیان اینکه هماکنون خادمان موکبها در حال استقرار تجهیزات در محل کارگاه صحن حضرت زینب (س) هستند، افزود: پیشبینی میشود در موکبهای مستقر در محل کارگاه بیش از ۳۵ هزار زائر اسکان داشته باشند.
انتهای پیام